Fotos

VANZUKKE foto albums

Optreden 28 oktober 2018 in Doelum, Renkum

Op 28 oktober 2018 gaf VANZUKKE een drie uur durend concert in Doelum in Renkum. Met een afwisselend repertoire wist de band een hoop bezoekers op de dansvloer te krijgen. De vele foto's en positieve reacties op Facebook laten zien dat het een zeer geslaagd optreden was.

Optreden 25 augustus 2018 Oosterbeek

25 augustus 2018 speelde VANZUKKE tijdens de officiële opening van de Weverstraat in Oosterbeek voor het eerst in de nieuwe bezetting met zanger Joost van Rooijen en bassist Peter Schulz. Ondanks de regen werd het toch een gezellige middag.

Rosenburg Rockt 2016

In september 2016 wordt VANZUKKE voor de tweede keer gevraagd om een optreden te verzorgen op het festival “Rosenburg Rockt”. Het festival, in Gross Rosenburg in het voormalige Oost Duitsland, groeit uit tot een groot regionaal muziekfeest. VANZUKKE speelt voor ca. 450 enthousiaste bezoekers. De band wordt door de organisatie vertroeteld en verwend met heerlijke maaltijden, mooi onderdak en genoeg bier om het optreden nog lang te herinneren.

Optreden BNI augustus 2014

VANZUKKE verzorgt voor de BNI een gezellig en intiem optreden. Nadat de clubleden de business hebben besproken en gezellig hebben gebarbecued, sluiten ze de dag af met swingende muziek.

Optreden 5 mei 2013 Wageningen

Voor VANZUKKE was het optreden op Bevrijdingsfestival Wageningen één van de hoogtepunten. Een spetterend optreden voor honderden enthousiaste bezoekers